Juodaan Merlot

Runoilija Nuuskamuikkunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me emme varastoi tunteita lipastoihin.
Lukossa emme pidä niitä tuolla piirongissa.
Avaame kaapit ja päästämme sotkut valloilleen tänään. Koska nyt on kyllin vahvana ääni joka huutaa ja repii rikki eilisen päivän sanomat.
Sormet mustina paperista pyyhimme kasvojamme ja nuuhkimme hometta kosteista seinistä jotka valuvat päällemme.
Poljemme jalkaa ja sytytämme verhot kynttilöillä.
Roihutaan yhdessä tässä tulessa ja juodaan Merlot loppuun.
Huomenna heitämme räsymaton ja tukahdutamme kaiken hapen niin, että viimeinenkin liekki sammuu.
Nyt emme varastoi tunteita lipastoihin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei todellakaan tunteita pantata. Upeaa tekstiä! Ei ehkä ihan runoutta , mutta hyvää.

vahvaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot