Mysteeri

Runoilija Nuuskamuikkunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Salaperäinen. Kaunis.
Pieni herttainen mysteeri.

Silmät hehkuu. Ehkä voisi vähän halata.
Kyynel otsassa. Eikö sen pitäisi olla poskella?

Jokainen kaipaa lohdutusta, mutta hän osaa sitä hakea.
Lohduttakaa, mutta tehkää se kunnolla.

Punainen syksyn lehtikin osaa hiljaa ja hennosti pudota.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ! Tuossa on ideaa.

 

Käyttäjän kaikki runot