Minä ja Sinä

Runoilija Nuuskamuikkunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä huudan
Sinä kuuntelet

Minä rimpuilen
Sinä pidät kiinni

Minä satutan
Sinä halaat

Minä pakenen
Sinä jäät

Minä itken
Sinä rakastat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä runosta tuli kyyneleet silmiin. Hyvin kuvattu yksinkertaisilla sanoilla todellista ystävyyttä.

Mahtavaa tekstiä! Vaihdoit vaan paikkaa sinän kanssa...

Esimerkillinen ystävä, tuki ja turva.
Olisipa kaikilla oikeaan aikaan samanlaista.
Haaveillahan aina voi ja koettaa olla itsekin.

Hieno :)

Hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot