Sateessa juoksija

Runoilija karju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2006
Viimeksi paikalla: 12.9.2015 11:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1982

M e r e l l ä   s a t a a.
 

Sieltä se tulee!

Sillä on parta
se on märkä
se näyttää huvittavalta
ja se on pitkä
se on laiha
onkohan sillä nälkä?

Nauroin niinku muutkin.

Mutta se tuli meidän luo
katsoi silmiin ja sanoi:
Näetkö? Syksystä metsä palaa
ja polut hyväilevät jalkoja
kilometrit ovat kevyet allani
sielu juo jokaisen sadepisaran.

Selite: 
Kemissä 2.9.2013
Kategoria: 
 

Kommentit

Minusta ei olisi kilometrien nielijäksi, kun olen rollaattorimies.

Heh!

Siinä se on, juoksemisen idea.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
karju Rannalla 15.8.2015 2 Runo
karju Puhalluskukka 9.8.2015 2 Runo
karju Pastoraali 7.12.2013 0 Runo
karju Astronautti 27.9.2013 2 Runo
karju Sateessa juoksija 2.9.2013 2 Runo
karju Non-haiku 28.8.2013 2 Runo
karju Autiotuparuno 6.8.2013 4 Runo
karju Olet lehti! 27.5.2013 0 Runo
karju Ajan massa 26.5.2013 0 Runo
karju Kello 7.9.2012 1 Runo