Aamun aika

Runoilija 359cdd0c9643ace760720c0aabf5bc5f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2006
Viimeksi paikalla: 2.9.2019 20:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Näetkö kukkien heräävän
ja avaavan terälehtiään,
pörriäisten mettä jo keräävän,
aamukasteen kastaen metsiään?

Näetkö silmiään hierovan
peikkolapsen, pörröisen, pienen,
heinäpellon tuulessa keinuvan
ja kasvavan metsän sienen?

Kuuletko auringon nousevan
tämän vihreän metsän takaa 
ja pilvien järvestä kuvastuvan,
tuulet vuorojaan jakaa?

Tunnetko, kevyt on hengähtää
rinnalla pääskyn lennon,
suojassa vanhan kuusikon,
vahvan, jykevän, hennon?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runosi <3
 

Käyttäjän kaikki runot