öisin

Runoilija Bittersweet

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 13.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

et tiedä kuinka
monta kertaa minä
silmäni suljen

nähdäkseni sinun
kasvosi

täydellisyyden

vaikka tahtoisin
ehkä jo pikku
hiljaa unohtaa

etten jäisi
ikuisesti sinun

luoksesti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedän tunteen, pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot