lähellä

Runoilija Bittersweet

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 13.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olit niin lähellä että
melkein pystyin
sinua käsin koskettaa

tuoksusi leijaili
jo minua kohti melkein
aistejani hivellen

sointuva sinun
äänesti kuin perhosen
siipien liike hiljaisuudessa
kantautui juuri korvieni
juurille ilman että sitä kuulin

siluettisi oli jo minun
mieleeni piirtymässä
muistin etten näekään

olit niin lähellä mutta
silti olisin antanut mitä
tahansa jos olisin voinut
sinut vielä lähemmäksi
saada jotta

sinua voisin koskettaa
painaa huuleni sinun
huuliasi vasten

sinun vahvaa parfyymia
vetää keuhkoni täyteen
kuin happea

kuulla laulusi sydämesi
syke joka yö ennen
kuin silmäni sulkisin

nähdä kasvosi sinun
kauniit silmäsi ja
kätesi minun kehollani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot