Kahleet

Runoilija elämäntapa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 19:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on tummathiukset ja kirjoittaminen on minulle elämäntapa. Runoni kertovat usein omasta elämästäni, mutta on siellä täysin mielikuvituksellisiakin juttuja. Toivon, että arvostelette runojani mielellänne ja TODENMUKAISESTI
 

halusin lentää
olla vapaa, kuin lintu

kahleita minä en pelännyt
luulin niitä onneksi

valaistumisen hetkellä
kahleet puristivat kipeästi
kiertyivät ympäri
haavoittivat

haavoista välittämättä
kyyneleistä piittaamatta
voimaa tuntemattomilta kasvoilta
kiskouduin irti kahleista

halusin lentää
olla vapaa, kuin lintu

Selite: 
Erään kappaleen melodian herättämiä tunteita
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot