Mansikkapaikka

Runoilija elämäntapa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 19:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on tummathiukset ja kirjoittaminen on minulle elämäntapa. Runoni kertovat usein omasta elämästäni, mutta on siellä täysin mielikuvituksellisiakin juttuja. Toivon, että arvostelette runojani mielellänne ja TODENMUKAISESTI
 

Ei ole päilyvää vettä
loisketta aaltojen
vain naurava tuuli
päivä kesäinen

ruoho tarpeeksi pitkää
sormet upottavaa
jalkojen alla märkää
ihanaa pehmeää

yllän puun lehtiin,
varovasti vain
silmäni suljen,
ja unohdan
kuulen lintujen laulavan

ystäväni tuuli
laulava tuuli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Hieno, kaunis ja nautinnolla
luettava, koettava, Runo.

Eheä ja erittäin hyvä kokonaisuus.

Ihanan kesäinen runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot