Kauniita loppuja

Runoilija elämäntapa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 19:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on tummathiukset ja kirjoittaminen on minulle elämäntapa. Runoni kertovat usein omasta elämästäni, mutta on siellä täysin mielikuvituksellisiakin juttuja. Toivon, että arvostelette runojani mielellänne ja TODENMUKAISESTI
 

Luulin olevani vahva
Valmis katsomaan
Maailmaa silmiin
Sen verran kuin
nuoren tytön täytyy

Mutta mitä minä teen?
Kaipaan Porttia, jonka kautta
Juosta toiseen maailmaan
Kauas näistä ajatuksista

Kuuntelen toisten kappaleita
Nimitän esiintymislavoja kodikseni
Luen toisten kirjoja
Koska niissä on kauniita loppuja

Kuoleman hetkellä
Tahdon välttää ajatuksen,
etten elänytkään

Mutta joskus,
kun kenellekään ei voi puhua
täytyy vain päästä
kauas pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, miten kaunis tämä runo onkaan. Puhuttelee vakavan sävyisesti ja laittaa ajattelemaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot