hetken se vain kesti

Runoilija kutsumus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2010
Viimeksi paikalla: 4.12.2017 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Emme ole täällä kuin hetken, miksi siis tuhlata hyvää aikaa.
 

ihastuit
rakastuit
kadotit sen
ja lemppasit mut
kuin pilalle menneen tekstin pätkän roskikseen

sä et varmaan edes tiedä miltä musta tuntuu
etkä varmaan haluakaan

ennen ajattelin vain sua
mut mitä tästä lähin?
ei mulla ole enää mitään

Selite: 
halatkaa mua!
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti olet kirjoittanut tämä runon :) ja vielä onnittelut *synttärihalaus*

 

Käyttäjän kaikki runot