Väsymys

Runoilija sadetar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2006
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 19:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajatusten markkinoilla
 

Auringon alla hymyileviä ihmisiä
näinä päivinä on miltei mahdotonta uskoa kuolemaan

tyhjyyteen joka valtaa minut
kuihduttaen pala palalta hiljaa,

huomaamatta kudon yksinäisyydestäni verkon
tyynyn katkeruuden kyynelistä
surujen sammaleesta patjan

lasken väsyneen mieleni levolle ja lahjoitan maailman muille,

niille paremmille,
joilla on vielä aikaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sadetar Lento 27.7.2013 0 Runo
sadetar Kaipuu 17.3.2013 0 Runo
sadetar Lenssu 17.3.2013 0 Runo
sadetar Häkki 9.10.2012 1 Runo
sadetar Nimetön 4.8.2012 0 Runo
sadetar Väsymys 4.7.2012 0 Runo
sadetar - 4.7.2012 0 Runo
sadetar The world is a stage 4.7.2012 1 Runo
sadetar Kulkija 4.7.2012 0 Runo
sadetar Putous 21.2.2012 1 Runo