Katkeran kaipaus

Runoilija Riepu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aika parantaa haavat, niin minulle sanottiin.
Kuinka paljon aikaa oikein siihen tarvitaan yhden sydämmen korjaamiseen?
Aikaa kului ja kului ja nyt sitä on mennyt jo vuosia eikä vieläkään sydämmeni ole ehjä.
Vieläkin saatan yksin olessani miettiä sinua, sinun hymyäsi sinun nauruasi miten kaunis se olikaan. sitä kesää ja aikaa jonka kanssasi vietin.
uskoin, toivoin, rakastin ehkä liikaakin.
Oliko se sinulle liikaa? oliko liikaa että joku todella rakasti ja halusi sinua ja rakastaa vieläkin vuosienkin jälkeen.
Ehkä se oli niin ehkä minä joka en ikinä ollut kokenut vastaavaa olin harhainen ja uskoin kaiken sanomasi.
Mutta miksi,miksi sinun piti lähteä elämästäni niin rumasti niin että se jätti minuun Mariaanienhautaakin syvemmät arvet?!
olen katkera sen myönnän ja varmaan vielä vanhanakin jaksan muistaa kuitenkin ne hyvät asiat sinusta ja minusta.
Nyt olen onnellinen vaikka sydämmessäni olemme me kaksi ikuisesti.
Me kaksi, sinä ja minä 4ever!

Selite: 
Voinee hivenen pomppia aihe mutta ajatus ei kulje muualla kuin muistoissa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Riepu Kylmennyt rakkaus 7.4.2012 0 Runo
Riepu Nimetön 18.2.2012 0 Runo
Riepu Muruja 27.8.2011 0 Runo
Riepu Toinen todellisuus 11.4.2011 0 Runo
Riepu Aika 3.4.2011 0 Runo
Riepu Uhrilahja 29.1.2011 1 Runo
Riepu Unelmissa vain 22.8.2010 1 Runo
Riepu Olen 9.8.2010 0 Runo
Riepu Katkeran kaipaus 4.10.2008 0 Runo
Riepu Muistoja 8.11.2006 0 Runo