Nimetön

Runoilija someonewhodoesntbelonghere

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En käske vaikenemaan
vaihtamaan puheenaihetta

Kun kyntesi osuu arkaan paikkaan
ja tietämättään avaa

Siihen joka ikisen
tähän mennessä muodostuneen

Haavan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot