Sinä, arvokkain aarteeni

Runoilija someonewhodoesntbelonghere

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nuo tähdet taivaalla
joita katselimme
Yritimme sormillamme koskettaa
hipaista hellästi
Kuun sirpin pintaan
varpaillamme kurkotimme
Vaan emme löytäneet
etsimäämme
Löysimme vain sen olennaisen
joka haki samaa arvokkuutta
Löysimme toisemme,
koimme rakkauden
Sinusta kehkeytyi aarre,
kalliimpi ja ihanampi
kuin yksikään noista tähdistä
Ei avaruus, ei taivas
vetänyt vertoja sinulle
Vaan miksi tein näin,
luovuin sinusta
Päästin rakkaimpani menemään
sen voi vain aika sinulle selittää
Valovuosien toisesta päästä
löydät kai vastauksen
Eri asia onkin
pystytkö sitä ymmärtämään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot