menetyksestä

Runoilija blair

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tätäkö se on
joka päivä
elämän loppuun

minne käännynkin
tapaan kasvosi
katsovat minua

sydämeni halkeaisi
ellei se olisi
jo aikaa murtunut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin surullisen kaunis..lopussa mielenkiintoinen kuvaus !

niin
ajatuksesi analysointi
on sattuvaa

Hieno!

taas kohtalokas teksti pidin paljon tästäkin

Tuttu tunne ja hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
blair sentimental love song 5.9.2011 0 Runo
blair emily 26.8.2010 3 Runo
blair lust 16.8.2010 1 Runo
blair in the city 12.8.2010 3 Runo
blair gravity 12.8.2010 0 Runo
blair reunalla 11.8.2010 0 Runo
blair menetyksestä 11.8.2010 5 Runo
blair natalie 6.8.2010 2 Runo
blair Nimetön 8.4.2009 0 Runo
blair ghosts 8.4.2009 2 Runo