kevätkeiju

Runoilija bbeauté

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Valehtele, satuile, väritä ja liioittele.
 


Puhuimme punaisista päivistä ja öiden sinisistä hetkistä
kuinka tuuli on välillä lämmin ja ajatus piiloutunut pilven taa

”keväällä rakastutaan elämän irtonaisuuteen”, kuiskasit 

Oli aikoja, joina kuvani eksyi silmiesi kyyneliin ja tahdoin
vain suudella sen sinusta pois, kaiken haurauden kadottaa

”kosketa tunnetta ja hengitä ilmeitä”, pyysit
mutta minä höpsö en ymmärtänyt edes yrittää

Ja päivänä, jonka aurinkoisena yönä näit pimeän,
olit liian täynnä haurautta ja elämäsi yllättävän irtonainen


teit mahdoton käsityksestä mahdollisen 

ja minun ikäväni

oli kenen tahansa kosketettavissa

Selite: 
kirjoitustaitoni tuntuu olevan kadonnut, mutta lohdutan itseäni etsimällä näitä keväällä keskenjääneitä tekstejä viimeisteltäviksi..
Kategoria: 
 

Kommentit

Suosikeissa olisi <3

liian nättiä. <3 rakastuin.

nätti runo, tunteikas! suosikit---> ^^

Liian kaunis ollakseen olemassa..
Osaat oikeest pukee tunteet sanoiks.(:

♥luvattoman kaunis! o;

ihan älyttömän nätti, saisit kirjottaa useammin. näit on aina älyttömän kiva lukee. (: <3

Vau. Ihastuin oikopäätä tapaasi käyttää sanoja ja muodostaa niistä kokonaisuuksia. Tämä on kaunis, koskettava kokonaisuus. Niin kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot