sydänhyppäystä

Runoilija bbeauté

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Valehtele, satuile, väritä ja liioittele.
 


Pilvilinnassani kaikuisi nauru
ja sydämesi löytäisi tasatahdin

Minä eksyisin suurimpiin unelmiini,
suutelisin heikentyvää peilikuvaani

oi, kuinka rakastaisimme kosketusta
niskassa, kädenlämpöä lapaluilla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeus, ihana. niin hellä.

Sykähdyttävän Ihana.
:))

oi tämä on kyllä tosi tosi nätti !
ihania sanoja

kiitos paljon c:

nättejä sanoja, niin nättejä et eka lähti tyhjä viesti. (: <3

ihanaa unelmointia

Oi, kuinka ilmava tunne! <3

Tosi kaunis runo. <3 (:

 

Käyttäjän kaikki runot