Turhaa, turhaa, turhaa

Runoilija zuippa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koko elämä on turhaa.
Kaikki kaatuu niskaan.
Itkettää.
Kukaan kyyneleitäni ei nähdä saa.
Sattuu.
Syvälle sydämeen sattuu.
Välinpitämättömyys hajottaa.
Hajottaa minut pieniksi palasiksi.
Silmissäni sumenee, heikottaa.
Pois.
Tahdon pois täältä. Kauas.
Unohtaa.
Haluaisin unohtaa kaiken.
Aloittaa alusta.
Rakentaa itseni ja elämäni uudestaan.
Nukahdan.
Olen onnellinen.
Voisinpa nukkua koko elämäni.
Unissani kaikki on hyvin.
Kukaan ei pysty tekemään pahaa.
Kukaan ei voi hajoittaa minua.
Unimaailma.
Parempi paikka.
Sinne tahdon jäädä.
Lopullisesti.

Selite: 
Oli paha olla...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
zuippa Minä. 27.6.2011 2 Runo
zuippa Turhaa, turhaa, turhaa 9.10.2006 0 Runo
zuippa Nimetön 9.10.2006 1 Runo
zuippa Nimetön 9.10.2006 0 Runo
zuippa Nimetön 9.10.2006 0 Runo
zuippa Nimetön 9.10.2006 0 Runo
zuippa Nimetön 9.10.2006 1 Runo
zuippa Tunne 9.10.2006 0 Runo