Nimetön

Runoilija zuippa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kuin aurinko,
joka lämmittää päiviäni.
Olet kuin kuu,
joka valaisee pimeät yöni.

Olet kuin miekka,
joka lävistää sydämeni.
Olet kuin käärme,
joka myrkyttää mieleni.

Olet kuin kukka,
joka on kaunista katseltavaa.
Olet kuin meri,
joka myrskyää.

Olet se kaunis kukka,
jota rakastan, mutta
silti tahtoisin tallata sinut maan tasalle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava loppu, herättää mielikuvia.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
zuippa Minä. 27.6.2011 2 Runo
zuippa Turhaa, turhaa, turhaa 9.10.2006 0 Runo
zuippa Nimetön 9.10.2006 1 Runo
zuippa Nimetön 9.10.2006 0 Runo
zuippa Nimetön 9.10.2006 0 Runo
zuippa Nimetön 9.10.2006 0 Runo
zuippa Nimetön 9.10.2006 1 Runo
zuippa Tunne 9.10.2006 0 Runo