Elämän rikkautta ja rakkautta

Runoilija prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivon sinulle hyvää elämää.

Tule onnelliseksi,tasapainoiseksi,järkeväksi.
Ei kuitenkaan ihan vielä.Heittäydy ensin seikkailuihin.
Sisäisiin ja ulkoisiin.

Toivon sinulle intohimoa,joka rikastuttaa,en tuhoavaa.

Toivon että löydät oman paikkasi elämässä ja täytät sen,
olet tyytyväinen itseesi,luotat itseesi.

Toivon sinulle hiljaisuuden rauhaan,auringonpaistetta,
hämärän mystiikkaa,liekin hohdetta,veden voimaa, puhdasta ilmaa,maan hiljasta mahtia.Toivon sinulle elämän ihmeitä.

Kunpa pysyisit avoimena
ja ennakkoluulottomana kaikkea uutta kohtaan,
kaikkia ihmisiä kohtaan,iästä,asemasta,kansalaisuudesta,rodusta riippumatta.

Toivon osaksesi rakkautta.Rakastumisiakin,totta kai, mutta myös kaiken ymmärtävää,kaiken jakavaa, toinen toistaan kannustavaa kahden ihmisen välistä rakkautta.

elämäiloa
sinua kohden ojentuavia lapsen käsivarsia.Eläinystävän lempeää,luottavaista katsetta.Lohduttavaa kosketusta,
lukossa kiertyvän avaimen ääntä.Sinua odottavaa syliä.

Toivon sinulle tytärtä
samalaista kuin sinä

omistettu sannukka:lle

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot