Rakkaudentunnus

Runoilija prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä voin sanoa sinulle,

että sydämeni sykkii sinulle

ja vain sinulle!

Ja voin sanoa sinulle,

että rakastan sua...

Voisin antaa sydämeni sinulle,

jos sä otat sen.

Voisin olla sinun kultasi nyt ja

aina. En mahda itselleni enään

mitään, mutta minä olen

sinun ja vain sinun,

jos sitä haluat

Niin suurta on ikäväni

...luoksesi

Niin suurta on kaipaukseni

vierellesi

Niin suurta on rakkauteni

kaipaukseni

ikäväni.

Unissani voin unohtaa hetkeksi vain

ikävän ja kaipauksen,

rakkauteni sielläkin on pysyvää.

Kaipausta...ikävää

Rakastan,

ja haluan käpertyä kainaloosi,

tuoksuasi nuuhkia ja koskettaa hiuksias

Illalla istuin,

käteni ristin.

Katsoin ylös,

suljin silmät!

Sanan pyysin,

sen annoit.

Kiitos siitä,

kiitos siitä!

Uneen valvoin,

muiston näin.

Silmäni katson,

pilviä päin.

Aamulla heräilen,

kaiken muistan

Hymyilen Sinulle,

rakastan aina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot