Yksinäistä..

Runoilija miara

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.10.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2017 16:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydämestä, elämästä kumpuavat sanat suolaisina paloina paperiin Liikaa tunteva ihminen..purkaa sanansa paperiin...
 

Sä makaat vierelläni öisin,
ihan kuin en siinä olisikaan.
Et kaipaa mua päivin, et öin,
korvaat ajan päivätöin.

Saatavilla, sitä kai taas oon.
Koriste esine hyllyssä valmiina käyttöön kun tarvitaan.

Anna mulle rakkautta,
kosketa mua,
älä hetkeäkään anna mun unohtaa että rakastat.

Sillä hyljätyksi nyt oloni tunnen,
sisääni sen kaiken pahan tunteen tungen.

Anna mulle rakkautta,
kosketa mua,
älä hetkeäkään anna mun unohtaa että rakastat.

Sä et huomaa lainkaan,
ihan kuin en siinä olisikaan.
Et kaipaa mua päivin, et öin,
korvaat ajan päivätöin.

Taas mua kai tarvitaan,
puserosi puhdistamaan.
Ruoka valmiina hellalla,
Puhtaat vaatteet Ellalla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
miara Oivallus 30.1.2015 0 Runo
miara Mahdollisuus 15.1.2015 0 Runo
miara Joskus tuntuu 21.3.2014 0 Runo
miara Purkuhetki 21.3.2013 3 Runo
miara Tulossa 16.9.2012 1 Runo
miara Väsymys 14.8.2012 2 Runo
miara Yksinäistä.. 23.5.2012 0 Runo
miara Arki 18.5.2012 1 Runo
miara Ystävälle 14.2.2012 0 Runo
miara Ystävälle 14.2.2012 0 Runo