tahtoisin

Runoilija kulkia

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 27.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katse kertoo enemmän kun tuhat sanaa.
 

Tahtoisin olla kanssasi,
tahtoisin rakastaa.
tahtoisin et pysyttäis yhdessä,
koettais kaikki yhdessä.
mutta emme me voi
rakkauden tiemme eroaa!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot