Huulista

Runoilija NuupaLeena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä on sinulle ihminen. Sinulle, joka et ajattele liikaa.. Sinulle, joka tunnet ja tiedät, mitä on olla. Älä ymmärrä, Kuuntele. Luethan myös aikaisempia hengentuotteita ja arvostele rohkeasti! En kaipaa pelkkiä kehuja, vaan oikeita ajatuksia!
 

Koskettele niitä

Unohda, että ne puhuvat

Pusertele niitä kuin lihanpaloja

Katso, miten ne tuoreina houkuttavat

Ja tiedä

Että ne eivät odota

Eivät lepää tiskissä houkuttaen ohikulkijoita
vaan

Ne ovat osoitettu

Ei niinkään tilaajalle, vaan haluavalle vastakappaleelle

Sinä tiedät, että haluat

Ja aikaasi hukkaat niistä lukemalla

Selite: 
Villiä, intohimoista hetkeä odotellessa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäpä oli jännä, ihan hymyilytti lukea tuo loppu ja sitten pitikin lukea uudestaan :)

Upea. Pientä radikaalinomaista tekstiä mutta silti hienovaraista.

 

Käyttäjän kaikki runot