Muutto

Runoilija NuupaLeena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä on sinulle ihminen. Sinulle, joka et ajattele liikaa.. Sinulle, joka tunnet ja tiedät, mitä on olla. Älä ymmärrä, Kuuntele. Luethan myös aikaisempia hengentuotteita ja arvostele rohkeasti! En kaipaa pelkkiä kehuja, vaan oikeita ajatuksia!
 

Takapenkillä
Katselin vilistäviä taloja
Yritin muistaa jokaisen hetken

Kun me lähdemme

Monta vuosikymmentä hyvää ja pahaa
Koko pienen ihmisen historia
huolettomasti arvioituna

He halusivat remontoida kaiken

Eihän isä olisi voinut elää niin isossa talossa.
sanottiin
ja rahakin oli tiukilla
joten mitä sitä lykkäämään

Mutta muistojen vyöry on koditon

Ja niin on minun sielunikin
niin paljon menetyksiä
muutosten siivittämänä
Mutta elämä etenee

Ja minä? Minä itken.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot