Muutto/kuolema

Runoilija NuupaLeena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä on sinulle ihminen. Sinulle, joka et ajattele liikaa.. Sinulle, joka tunnet ja tiedät, mitä on olla. Älä ymmärrä, Kuuntele. Luethan myös aikaisempia hengentuotteita ja arvostele rohkeasti! En kaipaa pelkkiä kehuja, vaan oikeita ajatuksia!
 

Jotenkin ne hetket
paikat
ja tilanteet
joissa ennen oli turva
puuttuvat nyt tunnetta
mieltä
Sinua äiti

Yritin mennä jälkiäsi
mutta niitä ei enää ollut
Muistelin tekojasi
jotka paikasta huolimatta
seuraavat

Muistelin tuoksuasi
jota yritin pitää paidassasi
ja hetkiä
jotka tämä talo hautaa mukanaan

Ei ole muistoa, joka ei merkitsisi
ei ole sanaa, jossa en sinua kuulisi
ai ole paikkaa, joka muistosi haalentaisi
Äiti
sinä Olet
Aina

Selite: 
Elämää vaikeampaa saa hakea.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot