Nimetön

Runoilija KäKä

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 3.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Heräsin unesta
jossa kaikki oli ihanaa
ja hyvin

en vain vielä muistat sitä

nousin ylös ja pukeuduin
ripustin mustat
äitini yksinäiset
helmet kaulaani

ja muistin

Näin äidin kasvot
halasin, itkin ja halasin
vihdoin!
mutta se oli vain unta

muistan vieläkin sen tuoksun ja kosketuksen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
KäKä Nimetön 3.10.2009 0 Runo
KäKä Nimetön 3.10.2009 0 Runo
KäKä Nimetön 3.10.2009 0 Runo
KäKä Nimetön 3.10.2009 0 Runo
KäKä Nimetön 3.10.2009 0 Runo
KäKä Nimetön 3.10.2009 1 Runo