Toukokuu

Runoilija askella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2006
Viimeksi paikalla: 8.8.2022 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kevään kohinassa
syntisessä sykkeessä

unohdun
johonkin
reunalle

sivusilmällä
karsastaen
etsin

siitä
poltteesta, rytmistä, purskahtelevasta kiihkeydestä
paikkaa nahkani luoda

Ja hetken kohinasi koskettaa
sykkeesi syleilee

Kunnes korventaa ja syyttää jälleen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot