Rakkausruno?

Runoilija askella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2006
Viimeksi paikalla: 8.8.2022 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun tarinoin rakkaudesta,
lipsun lakanoihin
tämän tästä

Lakkaisinko siis?

Siirtyisin suosiolla syrjään
luovuttaisin
kaunosieluille

sinut
helmiksi sioille?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot