Pyhä Denisius

Runoilija askella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2006
Viimeksi paikalla: 8.8.2022 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olla esillä

kaiken kansan

kepinnokassa

ja hymyillä, kun sappi nousee suuhun.

Kaipaan teitä

pakahduttavat maskit,

puristavat kengät

ja polte pohkeissa.

Kaipaan teitä miehet,

joille viini maistuu

ja viski,

joiden suuhun sopii

rakkauslaulut

yhtä hyvin kuin

oluen vaahto.

Kaipaan teitä naiset,

jotka suutelette

minua

otsaan,

joiden tukka on

lakasta turruksissa

ja sielussa vanhus ja

lapsi.

Olla esillä

teidän piirissänne

samaa sappea,

poltetta,

elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot