Kunnialla

Runoilija Dreadliss

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Myöhemmin kaikki on jo ohi.
 

Löysin mitä etsin, en vain enää muista miksi.
Kaikesta kauniista ohitse riensin, parempaa halusin kai.
Sinä meistä lapsena toisena aina, nyt olet parempi ihmiseksi.
Minä kiittää en joutanut, anteeksi pyytänyt en lain.
Tässä istun ja mietin, oisko toisin pitänyt mun,
kun katselen riemua, naurua, iloa perheesi sun.

En muuksi voi mennyttä muuttaa, mut tahtoisi en sun samaa nyt kokea.
Ei mukaansa täältä mitään saa, ois parempi se ollut aimmin nähdä.
Sä nauti mistä voit, ja anna huomisen tulla.
Mitä tehdä täällä sun tarvii sen kunnialla koitathan loppuun viedä.
Poikani, kaikkeni, elä, niin on helpompi mulla.

Selite: 
Liian myöhään on myöhäistä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa tilitystä.

Koskettava runo. Mennyttä ei voi enää muuttaa. Parempi käyttää kaikki voimavarat nykyhetkeen ja sitä kautta tulevaisuus voi olla valoisampi! :)

 

Käyttäjän kaikki runot