En koskaan

Runoilija Dreadliss

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Myöhemmin kaikki on jo ohi.
 

Piirrät minulle ympyrää
siihen koitat minut upottaa
vaan minä en koskaan

Jää niin ohut, herkkä
suhdettamme se koittaa kannattaa
vaan minä en koskaan

Tahdot aikaa joka kaiken parantaa
aikaa joka surut ja murheet vois kantaa
en sitä löydä, en koskaan

Olen vain ihminen, heikko ja huono
kestän vain vähän, ja senkin harvoin
sinulle kelpaanko silti?

Selite: 
En osaa sanoa. En koskaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot