Epätasapainoni

Runoilija Dreadliss

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Myöhemmin kaikki on jo ohi.
 

Menneisyyteni, tulessa. Mitä sille teen?
Elämäni tässä, heikkona ja pimeässä.
Enkä edes tiedä, mitä haluat minun olevan.

Peto jota kesytät, se on kuoreni vain.
Pelkään maskini puolesta, se varmaan jo minua häpeää.
Olen väsynyt jo tähän, tunne en edes itseäni.

Mistä löydän tien, kevyen ja suoran.
Haluan vain rauhan, muuta mä tarvitse en.
Epätasapainoni saa maailmani liikkeelle, sitä halua en.

En voi sitä lopettaa, olen elossa.
Katson maailmaa, suljen silmät.
Kuulen tuskan lampaat, ilmani on kuollut.

Oletko suoja ajatuksilleni, suoja minulle?
Kuuletko sen, mitä uskalla sanoa en?
Olet ovi, uskallanko sinua avata?

Selite: 
Oletko?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot