Rakkaus pakkaus

Runoilija pienenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka päivään hymyillen!
 

Aina oon sun vierelläs vaikket mua näkiskään, aina oot mun mielessä vaikket mua kuuliskaan. Aina haluun sut syliini saada ja aina sua on ikävä vaikka hetki vaan menis aikaa edelliseen. Lupaan siis sulle, et koskaan oo näkymätön mulle. En uneen pistä päätä ennen ajatusta sulle, suljen silmät sun kuva mielessä, sua rakastan vaan ain!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, suloinen runo, vilpittömyydessään hyvin kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot