Noin säteilevät

Runoilija juhave76

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Halasin kaikkia muita paitsi itseäni.

Kuin laulusta onneni saapui sanattomana, seisoin kellojen soidessa!

En ole ennen ollut
niin tosissani kuin nyt
muistan miten vaikeaa on
avata jo avattu tonnikalapurkki! aukea.net sieltä löytyy myöskin tekeleitäni
 

Noin säteilevät
kevään ensimmäiset kuin
rakkaat kyyneleet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot