Onnenkyyneleet.

Runoilija nohu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Siellä onnen maassa, käsiinkin on vaihdettu huulten nahka jotta sormet voisivat suudella" ~Tommy Tabermann~
 

Makaan sängyllä.
Hoitaja häärää ympärilläni.
Laitan silmäni kiinni.
Minua ahdistaa.
Hoitaja laittaa nauhat mahani ympärille.
Vieressäni olevasta laitteesta alkaa kuulua ääniä.
Pieniä sydänääniä.
Alan taas itkeä.
Nyt en enää sure.
Itkuni ovat nyt onnenkyyneleitä.
Minua ei ahdista enää.
Tahdon vain lisää onnenkyyneleitä.

Selite: 
Yöllä väkersin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih, mitä onnea.
Onnea myös syntymäpäivääsi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nohu JOULU 26.12.2012 0 Runo
nohu . 1.12.2012 0 Runo
nohu Tyhjyys 1.12.2012 0 Runo
nohu Onnenkyyneleet. 25.9.2012 1 Runo
nohu . 12.7.2012 0 Runo
nohu #12 16.3.2012 2 Runo
nohu #10 16.3.2012 1 Runo
nohu #7 16.3.2012 0 Runo
nohu #8 16.3.2012 1 Runo
nohu #9 16.3.2012 0 Runo