Tyhjyys

Runoilija nohu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Siellä onnen maassa, käsiinkin on vaihdettu huulten nahka jotta sormet voisivat suudella" ~Tommy Tabermann~
 

Tuntuu, että oltais oltu yhdessä ikuisuus.
En muista minkälaista oli olla ilman sinua.
Nyt minun pitäisi yrittää elää yksin.
Yksin lastemme kanssa.
Yksin ilman sinua.
Minuun sattuu ja minua pelottaa.
Osaanko kasvattaa lapset oikein?
Osaanko rakentaa uuden elämän?
Näenkö sinua enää koskaan?
Hetkessä täydellinen elämä muuttui.
Hetkessä minut täytti tyhjyys.
Tämä tyhjyys ei täyty.
Tämä tyhjyys on iäinen.
Tämä tyhjyys tappaa minut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nohu JOULU 26.12.2012 0 Runo
nohu . 1.12.2012 0 Runo
nohu Tyhjyys 1.12.2012 0 Runo
nohu Onnenkyyneleet. 25.9.2012 1 Runo
nohu . 12.7.2012 0 Runo
nohu #12 16.3.2012 2 Runo
nohu #10 16.3.2012 1 Runo
nohu #7 16.3.2012 0 Runo
nohu #8 16.3.2012 1 Runo
nohu #9 16.3.2012 0 Runo