Nimetön

Runoilija sussnu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni poika suloinen, käveli
jäille heikoille.
Poika ryhtyi leikkiin
rohkeaan, leikkiin joka
hengen vei.
Poika putosi jäille, hän
putosi hyiseen veteen joka
hänet veti pois luota
rakkaiden.
Mut pieni poika taivaassa,
saa muistaa sen, kuinka
häntä rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sussnu Nimetön 26.3.2008 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 1 Runo
sussnu enkeli 8.2.2007 0 Runo