Nimetön

Runoilija sussnu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tyhjä tunne ilman sua,
sydämessä on iso aukko.

kyyneleet silmiin kihoaa,
kun näen sut haikeilemassa toisen perään.

veitsen terävä isku sydämessä,
kun tiedän että joudun elämään ilman sua.

loputon tuska elämästä,
tiedän etten voi elää ilman sua.

kyyneleet pois pyyhin,
ja hyvästit annan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ähähä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sussnu Nimetön 26.3.2008 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 1 Runo
sussnu enkeli 8.2.2007 0 Runo