Unohdus

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 

Halaan sinua ja toivotan:
"Hyvää syntymäpäivää".
Hymyilet ja vastaat:
"Kiva, kun tulit...
mutta kuka sinä olet?".

Pakotan hymyn kasvoilleni
ja kerron nimeni.
Se sattuu ja sattuu
niin perkeleesti.

Luovin ihmisten ohi vessaan.
Räpyttelen kyyneleet pois
ripsistäni ja palaan
juhlaväen joukkoon
sydän särkyneenä.

Et muista minua enään..

Selite: 
vanhuus ei tule yksin :(
Kategoria: 
 

Kommentit

Tai miten sen ottaa.. Joskus vanhuus tulee nimenomaan yksin.
Ja muuten, se on kriisin paikka nyt, onnea 30v

Tai miten sen ottaa.. Joskus vanhuus tulee nimenomaan yksin.
Ja muuten, se on kriisin paikka nyt, onnea 30v

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot