Ehkä

Runoilija 02e8ff35f64631f83136dfb5a27ef9d7

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2008
Viimeksi paikalla: 27.8.2019 18:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä ajattelin silloin kun lähdin?
Ei, en osaa sanoa,
se on utuisen verhon peitossa.

Mistä sain voimaa?
Ei harmainta aavistusta, sen vain tiesin, oli aika.

Voisinko palata?
Sen tiedän varmasti,
en enään koskaan.

Olenko varma?
Se hetki meni jo!

Selite: 
Oli vähän tylsä hetki...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot