Nimetön

Runoilija 02e8ff35f64631f83136dfb5a27ef9d7

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2008
Viimeksi paikalla: 27.8.2019 18:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itkin tänään,
koko vuoden edestä.

Auttoiko se mitään?
Tuskin.

Tiuskit vain minulle,
kaadoit kaiken paskan niskaani.

Et edes huomannut,
minun oli paha olla.

Et välittänyt,
oma napa mielessäsi.

Perkele mene!
Jos haluaisin pikkupojan elämääni,
synnyttäisin sen.

Siihen tarvitsen avuksi miehen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot