Minulle tärkeä mies

Runoilija juppihippi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluja ihana saada, mutta ennen kaikkea haluan nämä sanat ulos itsestäni... Kiitos jokaisesta viestistä, jonka saan. Ihania ihmisiä täällä <3 Anteeksi, jos en aina vastaa viestiin tai muista kommentoida takaisin, vaikka ehdottomasti yritän parhaani :)
 

Kuljet nahkatakissa ja bootseissa
Mä olin rohkea kun käveltiin Kallion yössä

Verhot tekee huoneesta punertavan
Istuin leveällä ikkunalaudalla niiden takana turvassa
Talvisin viima tuntui pienestä raosta alaselässä
Ja kun meinasit satuttaa, sinne eksyi katse

Poltettiin ketjussa sun keittiössäs
Unohdettiin avata ikkuna
Pakasteranskalaisten tuoksu valtasi koko keittiön
Joskus kauan sitten laulettiin yhdessä Hectoria

Enää en käy sulla kylässä
Ei puhuta enää kirjoista ja leffoista
Silloin kerran soitin humalassa, itkin
Enää en uskalla soittaa
Vaikka hirveästi haluaisin
Kämpänkin seinien takana kasvaa homevaurio

Mulla on isää ikävä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot