Vääriä johtopäätöksiä

Runoilija juppihippi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluja ihana saada, mutta ennen kaikkea haluan nämä sanat ulos itsestäni... Kiitos jokaisesta viestistä, jonka saan. Ihania ihmisiä täällä <3 Anteeksi, jos en aina vastaa viestiin tai muista kommentoida takaisin, vaikka ehdottomasti yritän parhaani :)
 

Sun kuurot korvat kuuntelee
mun mykkien huulien puhetta
Ja suuri sokea silmä
tarkkailee meitä

Mitä mä turhaan sanoiksi pukemaan
Kun sulla on kuitenkin omat johtopäätöksesi
Mitä mä turhaan sanoiksi pukemaan
Kun seksi on keksitty

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä oli jotain joka kolahti henkilökohtaisesti.

Talteen.

Monipuolisesti,
runo käyttää kaikkia niitä aisteja - jotka meissä todellakin ovat.

Luen pikkuisen huumorilla tämän runon koska,
tämä on minulle niin avautuva ja hyvin :)

 

Käyttäjän kaikki runot