päiväni

Runoilija 5d06ec25b5ab067134559ffc666bb828

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009
Viimeksi paikalla: 14.3.2019 11:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei olen Caikku Tekstit joita tänne tuotan ovat täysin sponttaneja. Haluan tuoda omia ajatuksia ja juttujani tänne.
Tekstit eivät kaikki ole totta, tykkään luoda fiktiivisiä tarinoita.
Luon ajatuksia teksteiksi.
 

Uskotko onnellisiin loppuihin
Minä niin kovin haluaisin uskoa

Onko olemassa oikeaa tapaa elää
Elämä on tehty elettäväksi ei kai siinä etikettejä kaivata

Tiedätkö missä voisin kohdata sinut
En tiedä itsekkään kuinka itseni kohtaisin

Miksi en osaa olla onnellinen siitä mitä minulla on
Kai minä olen vain niin surullinen kokoajan

Haluan hyvän voittavan maailmassa
Eikö me kaikki pohjimmiltamme haluta

Miten näet elämäsi juuri nyt
Olen yksin punaisessa puhelinkopissa enkä halua tulla pois

Mietitkö koskaan että olisit masentunut
Kyllä


 

Selite: 
Vuoropuhelu itseni kanssa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot