koulumatka

Runoilija 5d06ec25b5ab067134559ffc666bb828

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009
Viimeksi paikalla: 14.3.2019 11:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei olen Caikku Tekstit joita tänne tuotan ovat täysin sponttaneja. Haluan tuoda omia ajatuksia ja juttujani tänne.
Tekstit eivät kaikki ole totta, tykkään luoda fiktiivisiä tarinoita.
Luon ajatuksia teksteiksi.
 

kaunis on maa sen rinnalla saa
laps kulkea koulutietä
ei yksin hän lain on rinnalla ain
tuo suojelusenkeli vain
jos yksin laps ois ei turvassa vois
hän kulkea tien viertä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot