Kultakruunu

Runoilija Teelusikka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä keskellä huonetta
Minä sen laidalla varjoissa
Sinulla kultaisten hiusten kruunu
Minulla varjot kuorenani.

Katselen ja kiertelen kaukaa
Kuin yöperhonen
Jota valosi houkuttaa
Siipeni ovat harmaat
Ja sinä olet viaton
Ja minun siipeni harmaudessaan synnistä raskaat

Joskus kun katsot minuun
Unohdan pelkoni
Ja siipieni painon.

Unohdan otsallesi painetun
Ihmisten pojan kruunun
Jota ei näe
Mutta sen tuntee

Sen kaiken minä unohdan
Ja lennän lähemmäksi valoasi

Pelkoni, vaaran tunteeni unohtuneet
Minut pitivät elossa

Nyt, kuin yöperhonen
Joka lensi liian lähelle kynttilää, sinua
Minä poltin siipeni
Ja jään lattialle kuolemaan
Sinun valosi ruokkiessa toista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana vertauskuvallinen! Kaunista.

Tykkäsin :)

Upe. Upeaupeaupea.

 

Käyttäjän kaikki runot