Ihanan yksinolon keveys

Runoilija Teelusikka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin
Öisin, päivisin
On hyvä olla
On lämmin peitto päällä
Mukavat viileät tyynyt pään tukena
Ihanan kipeän yksinäinen sydän rintalastan alla

Tähän
Euforistiseen tunteeseeni
Ei tarvitakaan muita
Yksi on yksinäisin numero
Mutta hittoonko minä sinua tarvitsen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Raastava runo. Ihanan kipeä yksinäinen sydän, tykkään.

Hieno runo, mutta onko yksin todella parempi? Runo kuulostaa asian epätoivoiselta vakuuttelulta.

 

Käyttäjän kaikki runot