ihminen

Runoilija dääm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus täytyy mennä kauas, että näkee lähelle
 

halusi vain seurata muita,
kadottaa elämän.
istua siellä hyllyllä
katselemassa muiden menoa

sitä hän halusi

ei tuntenut arvo
kelpasi vain muille kännissä,
napsi rasvanpoisto pillereitä naamaan
ettei lihoisi

kaikki vaan kramppas

mies sanoi että sitä hävetti
hän sanoi vain pelleilleen.
oikeasti,
hän oli onnellisempi vuosiin
siinä miehen sylissä

hän halusi vain elää.

Selite: 
runo puhuu puolestaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaisevan kaunista ja kaihoisaa...tykkäsin kovasti!

Riipaisevan kaunista ja kaihoisaa...tykkäsin kovasti!

Riipaisevan kaunista ja kaihoisaa...tykkäsin kovasti!

Riipaisevan kaunista ja kaihoisaa...tykkäsin kovasti!

Riipaisevan kaunista ja kaihoisaa...tykkäsin kovasti!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
dääm kuvakollaasi 31.8.2008 4 Runo
dääm vain katse 31.8.2008 2 Runo
dääm ihminen 5.5.2008 5 Runo
dääm minun 13.3.2008 1 Runo
dääm matkalla 2.8.2007 1 Runo
dääm Nimetön 8.4.2007 2 Runo
dääm Nimetön 24.3.2007 0 Runo
dääm Nimetön 24.3.2007 1 Runo
dääm Nimetön 10.3.2007 0 Runo
dääm Nimetön 10.2.2007 1 Runo